Rebellion Music presenterar några av Göteborgs mest spännande artister.

I takt med att fler och fler mindre scener på restauranger och barer i Göteborg lägger ner sina satsningar på livemusik, blir det allt svårare för lokala artister att spela ute. De kvarvarande scenerna väljer i allt större utsträckning att vända sig till etablerade artister som de vet kan dra folk, vilket gör att artister med mindre genomslag hamnar utanför. 

Vårt syfte är att hjälpa lokala artister i Göteborg med att komma ut och uppträda på scen, samt i förlängningen få betald för sitt jobb.

Vår projektidé är att arrangera både spelningar på restauranger samt mindre festivaler på dedikerade scener, där vi engagera en till flera etablerade artister och ett antal mindre artister.

Vårt koncept med att blanda etablerade artister som ger stor draghjälp både vad gäller publik och tillgång till scen – med mindre artister, har tagits emot mycket väl av såväl artister som arrangörer.

Rebellion Music tillhandahåller för kunder ett helhetskoncept där vi står för artister, marknadsföring, ljudsystem och planering av hela evenemanget.