”Energi, värme, hjärta och smärta samt äkta glädje där du som publik träder in i musikens värld tillsammans med Miss Daisy och beger er av på en bergochdalbana av ljuva, lugna toner kombinerat av full gas med dansskorna på…” 

Miss Daisy är en erfaren artist och låtskrivare men det var först under våren-2023 som hon släppte sin debut EP och har därefter hunnit släppa flertalet singlar samtidigt som hon arbetar med parallella projekt. Planen sträcker sig långt in i framtiden… 

Hon skriver text och musik själv men när det gäller produktionen av fullt arrangemang så samarbetar hon med andra. Hon skriver både på engelska och svenska. Det finns ett budskap i hennes musik men det lämnas utrymme för lyssnaren att göra en egen tolkning. Texterna som inspireras av livet har ett djup men även humor. När musiken framförs akustiskt så blir det mer intimt och avskalat, och kan tyckas klinga mot country och folkmusik men med fullt arrangemang så utvecklas den till dansant rock och pop med härlig energi. 

Energi tar hon med sig upp på scen oavsett i vilken konstellation hon framträder där hon bjuder på sig själv och förmedlar känslor med stort hjärta och varmt välkomnar publiken in i musikens värld. Det är på scenen hon känner sig hemma och det är här, med er, som hon vill stanna!